Estland. Storsatsing for kvinnelige rusmisbrukere

Hjelp til rehabilitering kvinnelige rusmisbrukere i Estland, realiseres. Et stort hus er snart fullført, alt med støtte fra Ny Start i Øst/Ting og Tøy.

Vi har i flere år vært hovedsponsor for dette kristne senteret i det nordøstlige Estland, stiftelsen med de mange idealistene som har hjulpet så mange ut av kriminalitet og rusavhengighet. Men det har vært liten plass for kvinner. Nå blir det en forandring.

Det begynte med et småbruk med noe dyrkingsjord de fikk gratis for 20 år siden. Noen få tidligere narkomane, som i møte med en levende Kristus, fikk begynne på nytt, kom ut av avhengigheten og ville bruke livet på å hjelpe andre. Flere er kommet til, og mange har fått hjelp, kanskje så mange som 250 mennesker, de aller fleste unge menn, er blitt reddet i løpet av denne tiden.

Det har imidlertid vært stort behov for å hjelpe flere kvinner. Huset som snart står ferdig er for dem, en bygning der Ny Start i Øst/Ting og Tøy samlet har brukt bortimot en million kroner til å få reist huset.

Del innlegget med andre...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Stiftelsen Ny Start i Øst, Roald Amundsens veg 1 B 2816 - Gjøvik Tlf: 6113 6200