Omatt. – Bistandsministeren

Bistandsministeren Dag Inge Ulstein til våre gjenbruks-frivillige: «Dere fortjener en stor takk!»

«Alle dere som står på med dette arbeidet i gjenbruksbutikkene, fortjener en stor takk. Dere er selve inkarnasjonen av nestekjærlighet og forvalteransvar.»

Dette sa bistandsministeren, Dag Inge Ulstein, på en videokonferanse vi hadde sammen med en rekke andre kjeder av gjenbruksbutikker innen organisasjonen «Omatt» som jobber for å fremme felles interesser innen denne bransjen. Rundt 6000 frivillige jobber i de gjenbruksbutikkene som organisasjonen omfatter. Av disse er over 300 knyttet til våre Ting og Tøy-butikker.

Videre sa han:
«De neste 20 årene må vi være langt mer bevisst på forvalteransvaret og forbruke langt mindre. Det som dere gjør, står i skarp kontrast til den ødeleggende forbrukermentaliteten som preger våre samfunn. Verdien av dette arbeidet i Norge utgjør svimlende 25 milliarder kroner»

Gjenbruk vil bli mer og mer viktig, samtidig som ministeren også pekte på hvor viktig pensjonistene er i det frivillige arbeidet.

Del innlegget med andre...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Stiftelsen Ny Start i Øst, Roald Amundsens veg 1 B 2816 - Gjøvik Tlf: 6113 6200