Kirgisistan. Leir for funksjonshemmede barn

Vi i Ny Start i Øst/Ting og Tøy er spurt om nok en gang å arrangere en sommerleir for funksjonshemmede barn
med deres mødre ved verdens nest størst høyfjellsinnsjø, nemlig Issyk-Kul innsjøen i Kirgisistan.

Vi har støttet slike leire tidligere. I fjor var det ikke mulig på grunn av pandemien, men nå byr det seg en mulighet til å oppmuntre disse barna og mødrene deres. Det blir 23 barn og 17 mødre som deltar. Dette betyr svært mye for mennesker som er totalt oversett av offentlige myndigheter og av samfunnet ellers.

-Vi er veldig takknemlige for at dere støtter våre prosjekter. Det gir hjertevarme til hver enkelt deltaker, og dere er alltid i våre hjerter. Det er et under fra Gud at vi får hjelp og støtte fra Norge, når vi ikke får noe som helst fra vårt eget land. Må Gud rikelig velsigne og øse sin kjærlighet ut til hver enkelt av dere og familiene deres, skriver lederen, Adilet, leder av det såkalte Køikøl-fond som vi støtter.

Vi har de siste årene regelmessig støttet dette arbeidet for å hjelpe mødre med funksjonshemmede barn i dette området, blant annet med betydelige pengegaver til jul knyttet til både gaver og julefester

20190723 110549

IMG 6844

Del innlegget med andre...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Stiftelsen Ny Start i Øst, Roald Amundsens veg 1 B 2816 - Gjøvik Tlf: 6113 6200