Ukraina 2014-2

– Det er Én som aldri har glemt dem

Vi er kalt til å sørge for, be for og hjelpe og tjene mennesker som Gud har gitt oss i vår tjeneste. Deres tro på ham forkynnes for tusenvis av menn, kvinner og barn i Ukraina, mange som hadde gitt opp alt håp – mange som var sikre på at de var glemt.

Nita Hansson med sin stabNita Hansson, nr. 2 fra høyre, og hennes stab, som tar hånd om tekniske hjelpemidler som vi sender.

I gode tider og i mer vanskelige tider har dere gitt av tid, talenter og penger. Når vi tar med hjelp – klær, tekniske hjelpemidler, medisinsk hjelp og kjærlighet inn i hjemmene her i Bila Tserkva-området, til dem som ofte er alene og redde – forkynner vi at det er Én som aldri har glemt dem, aldri vil forlate dem.

ENDA EN GANG. HJERTELIG TAKK FOR PENGER OG HJELPESENDINGER.

Nita Hanson
direktør

Organisasjonen «Guds skjulte skatter»
Bila Tserkva

Del innlegget med andre...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Stiftelsen Ny Start i Øst, Roald Amundsens veg 1 B 2816 - Gjøvik Tlf: 6113 6200