Ny hjelpesending til Ukraina 31. mai

Vi i Ny Start i Øst sender i slutten av denne måneden nærmere ti tonn med varer til Ukraina.

Varene fordeles via partnere som vi har samarbeidet med i mange år, og stoler på.  De har store varebiler, og de lager til store «matpakker» som inneholder ulike matvarer som de fordeler over et større område.

Det er for en stor del klær, sko, hygieneartikler, bleier og annet, handikaputstyr og nærmere et tonn med mat, varierte varer, tørrmat, hermetikk av ulike slag, matoljer som skal fraktes med en ukrainsk trailer.

Dette skal fordeles av våre partnere i byen Bila Tserkva og, området omkring 100 km syd for Kiev, et område der det var en god del bombing og ødeleggelse i begynnelsen av krigen, men nå er det langt roligere her slik at det er mulig å frakte inn – i hvert fall inntil videre. Hjelpen vår fordeles over et større område og særlig til mennesker som ikke er i stand til å komme seg vekk. Det gjelder funksjonshemmede og mange svake og sengeliggende eldre. 

Del innlegget med andre...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Stiftelsen Ny Start i Øst, Roald Amundsens veg 1 B 2816 - Gjøvik Tlf: 6113 6200