Estland april 23. Menighet får hjelp til kirkekjøp

Med hjelp av vår bevilgning på godt over en halv million kroner, kunne menigheten kjøpe et bygg i sentrum av byen Kohtlajervi i det nordøstlige Estland- For oss en uvanlig stor bevilgning til et prosjekt.

Men dette er en også en meget dynamisk og offensiv menighet i en by som for bare noen år siden var regnet som den mest kriminelle i landet. Her var vold og død, betydelig rusmisbruk og elendige sosiale forhold som følger med dette. Stikk i strid med Guds retningslinjer og plan for mennesker. Dette har endret seg, mye på grunn av den offensive utadrettede virksomheten som denne menigheten har stått for. De er ikke redde for å stå frem med det beste våpenet som finnes for å bekjempe den slags: Jesu Kristi evangelium. Her er det virkelig snakk om «Changemakers». FORANDRINGSAGENTER. Mange tidligere kriminelle voldsmenn og harde rusmisbrukere er blitt omvendt til Kristus og begynt nye liv som igjen er til hjelp for andre.

Menigheten er også svært offensiv med å hjelpe fattige mennesker. Hvert år driver, også med støtte for oss, leire for fattige barn i skogen og ved sjøen, og hver jul arrangerer de julefester for byens befolkning, også det med støtte fra Ny Start i Øst.

Del innlegget med andre...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Stiftelsen Ny Start i Øst, Roald Amundsens veg 1 B 2816 - Gjøvik Tlf: 6113 6200