36 fullastede trailere med hjelpesendinger betyr godt over fire hundre tonn til sju ulike land. Mottakerne er i alt vesentlig de samme som vi har samarbeidet med i en rekke år.

Prosjektstøtte totalt drøyt to millioner kroner.

KartLITAUEN

6 transporter. Stiftelsen Prieglobstis i byen Akmene. Driver et omfattende sosialt arbeid i det nordlige Litauen. Dessuten samarbeid med kristen skole som igjen samarbeider med og gir til andre  sosiale tiltak i byen Klaipeda.

ESTLAND

9 transporter. Støtter menigheter i byene Vöru, Killingi Nomme, Jøhvi. Stiftelse i byene Tallinn, Jerva Jaani og Aseri som arbeider med rehabilitering rusmisbrukere.

LATVIA

4 transporter. Lutherske kirkes diakonistiftelse som fordeler over hele landet, samt en gjenbrukskjede som også gir arbeid til over 60 personer, samt betydelig gratis utdeling.

UKRAINA

5 transporter Til menigheten Novij Sjitja «Nytt liv» som fordeler over store deler av landet, også krigsområdene i øst. Organisasjonen «Guds skjulte skatter” som særlig arbeider og fordeler blant gamle og funksjonshemmede i og rundt byen Bila Tserkva.

ROMANIA

6 transporter. To steder og to samarbeidspartnere sør i landet. Stiftelsene «Håpets port» og «Utstrakte hender». Fordeler i området rundt byene Calarasi og Rasa. Svært fattig området med en stor rombefolkning.

BULGARIA

3 transporter. Til byen Gabrovo. Gjenbrukskjede som sysselsetter over 60 mennesker mennesker i et område med svært stor arbeidsledighet. Deler også ut mye gratis.

ALBANIA

3 transporter. Til byen Korca og stiftelsen «Grenseløs barmhjertighet». Store behov i et område med stor fattigdom.