Syriske flyktningebarn i Jordan– Vi kan kjøpe mat

”Takk for pengestøtten til hjelp for syriske flyktninger i Amman, Jordan. Vi kan kjøpe mat og andre nødvendige ting for disse som strømmer til menigheten her.

Kjell Haltorp, Reach the Nations og Khalill Halaseh, Amman, Jordan

”Tusen takk for pengene vi fikk av Ny Start i Øst, og som vi brukte til å transportere nødhjelp til Bosnia etter flommen i vår.”

Bosnisk forening

Gjøvik/Toten

– Takk for alt dere gjør

”Takk for at vi har gode venner. Dere er Guds gave til oss, til landet vårt, Litauen. Uten støtten fra dere, kan vi gjøre svært lite. Vi har nå fått mulighet til å kjøpe inn mer landbruksutstyr og vi kan hjelpe flere mennesker. Takk for alt dere gjør, og som gjør det mulig for oss å hjelpe rusmisbrukere og andre sosialt vanskeligstilte mennesker.”

Pastor Mindaugas Palionis
Stiftelsen ”Priglobstis”

Akmene
Litauen

– Takk for hjelpen

Takker for hjelpen til arbeidet her i Kirgisistan.
Takk også for penger til et fond som i løpet av fjoråret kunne hjelpe:
120 familier med humanitær hjelp
24 familier med handikappede barn
29 kvinner med medisinsk hjelp
Hjelpe noen med rullestoler”

Kristin Seljebakken
YWAM

Kirgisistan

”Det er virkelig en slik velsignelse

å arbeide sammen med dere. Gud vet at vi har arbeidet og bedt for å få denne muligheten i mange år. Vi har tatt imot hjelpesendingene fra dere. Takk så veldig mye for alt, særlig for syklene som er svært gode. Vi kan selge nesten alt vi har fått, og det betyr utrolig mye for driften av våre sentra for rusmisbrukere.”

Jarl Shapavalov
Kirill Mohvikov

Senter for rusmisbrukere,

Aseri/JervaJaani, Estland

- Folk her er så glade

”Vi hilser dere i navnet til vår herre Jesu Kristi navn. Han er kilden til håp, fred og kjærlighet i våre hjem og i alle verdens land. Takk for alt samarbeid og for all hjelp. Folk her er så glade og takknemlige for alt dere i Norge gjør for oss. Hundrevis får hjelp. Vi ber om at Gud skal komme inn i hjertene og forstå at Han er den største gaven. Takk for kjærligheten deres til Vöru og Estland.”

Pastor Kaupo Kant,
menigheten ”Livets tre”

Vöru Estland

Nita Hansson

– Det er Én som aldri har glemt dem

Vi er kalt til å sørge for, be for og hjelpe og tjene mennesker som Gud har gitt oss i vår tjeneste. Deres tro på ham forkynnes for tusenvis av menn, kvinner og barn i Ukraina, mange som hadde gitt opp alt håp – mange som var sikre på at de var glemt.

- Folk her er så glade

”Fra dypet av mitt hjerte takker jeg for støtten og hjelpen, for bønnene og oppmuntringene dere har kommet med i denne uhyre dramatiske og vanskelige tiden for landet vårt. Kjære venner. Jeg har ikke ord til å beskrive gleden og takknemligheten over alt dere gjør.

Takk fra Bangladesh

Kjære gode venner i Ny Start i Øst!

Tusen takk for gavene på til Tabitha Foundations sitt arbeid i Bangladesh!
Kjempehyggelig. Den kom dagen etter at jeg sendte deg, Håvald Slåtten, et brev med spørsmål om muligheten for å få noe.

Takk fra Estland

– Håp og oppmuntring

”Dere kan ikke fatte hvor mye håp og oppmuntring dere gir og hvor mye dette betyr for mange mennesker. For noen år siden begynte vi med å hjelpe mennesker her i det sørlige Estland, men hadde få ressurser. Men vi ble oppmuntret av troen på Kristus og av de åpne hjertene hos mennesker rundt oss.